Over Leen van Heusden

Begrip in het Westland

Al 50 jaar dé slaapspecialist in het Westland, een begrip in het Westland. Maar wat zegt dit over ons. Leen van Heusden is al sinds 1974 niet meer uit De Lier weg te denken. Door mee te bewegen in de markt en onze kwaliteit en service hoog te houden kunnen wij ons een echte slaapspecialist noemen.

Service en kwaliteit

Leen van Heusden is vooral bekend als een groot Pullman dealer in het Westland. In de loop der jaren zijn er vele merken de revue gepasseerd. Er zijn zoveel fabrikanten bij gekomen dat de afgelopen 5 jaar meer is gekeken naar de ontwikkeling, samenwerking, service en kwaliteit van de leveranciers. We hebben geprobeerd een breed assortiment samen te stellen die de keuze van onze klanten vergemakkelijkt. Daarbij staat goed slapen op de eerste plaats maar de uitstraling van het product is zeker ook belangrijk.

Op dit moment werken wij vooral samen met leveranciers uit Nederland, België en Duitsland. Dit om levertijden en service te garanderen. Nog steeds staat Leen van Heusden voor een goed advies en een goede service en daar zijn we trots op.

Leen van Heusden blijft verbeteren

Afgelopen jaar zat vol veranderingen. Er zijn nieuwe merken toegevoegd aan ons assortiment en is er afscheid genomen van merken met weinig ontwikkeling. In onze winkel vindt u nu een kleine sortering aan merken waarvan wij vinden dat dit de merken zijn waar 99% van ons publiek mee kan worden bediend op hoog niveau. Het gaat hierbij niet om een hoog prijsniveau maar om goede service en kwaliteit. Ook richten wij ons steeds meer op natuurlijk slapen. Natuurlijke producten met uitzonderlijke kwaliteit.

Wij hopen dat u het vertrouwen in ons blijft behouden en dat wij de komende jaren nog vele mensen mogen voorzien van heerlijke uitgeruste nachten. Maak een afspraak via de afspraak button en kom bij ons langs voor een persoonlijk slaapadvies. U wilt niet alleen een mooi en leuk bed, u wilt vooral lekker slapen. Tot ziens in onze showroom.