Assortiment

Leen van Heusden Slaapkamer- en beddenspeciaalzaak beschikt over een ruim assortiment aan slaapkamer gerelateerde artikelen. Wij leveren complete slaapkamers, maar ook accessoires voor in uw slaapkamer. Enkele productgroepen binnen ons assortiment zijn:

voorbeeld assortiment - Complete slaapkamers
- Boxsprings
- Lattenbodems
- Spiralen
- Linnenkasten
- Matrassen
- Kussens
- Beddengoed
- AccessoiresDrukverlagende matrassen
Een bijzonder product binnen ons assortiment is de drukverlagende matras. Deze luchtgeveerde matras neemt exact de vorm van uw lichaam aan. Waar het nodig is, kunnen de wat zwaardere lichaamsdelen als de schouders en de heup, wat dieper in het matras wegzinken. De lichaamsdruk wordt perfect over het matras verdeeld doordat er gebruik is gemaakt van een luchtkern. De ergonomisch ingebouwde heupondersteuning geeft de juiste tegendruk. Dit om de beste lichaamshouding te verkrijgen.

voorbeeld assortiment Bedlift
Ook als mensen door ouderdom of ziekte minder mobiel zijn geworden, zijn ze bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ook een bedlift in ons assortiment. Het ideale van deze bedlift is dat als de ene partner niet meer zelfstandig uit bed kan komen, beiden toch in hun eigen bed kunnen blijven liggen. De bedlift kan namelijk in ieder ledikant geïnstalleerd worden.

Bedtextiel
Naast bedden verkopen wij ook bedlinnen en bedtextiel. Vooral in ons bedtextiel hebben wij een heel uniek aanbod en exclusieve producten.